Diensten

Renovatie van parket en houten vloeren
IMG_1812.JPG

Is Uw bestaande houten vloer toe aan een onderhoudsbeurt, dan kunt U hiervoor ook bij ons terecht. Wilt U een compleet nieuwe olie of laklaag, omdat de huidige beschermlaag dusdanig versleten is dan kunnen we deze volledig kaal schuren en opnieuw behandelen. Ook kunnen wij de bestaande parketvloer aanhelen bij bijvoorbeeld een uitbouw of verplaatsing van een keuken. 

Verkoop
IMG_0678.JPG

Wij komen graag bij U thuis om ons assortiment (vrijblijvend) te bespreken. Natuurlijk kunnen wij de uitgekozen stalen achterlaten zodat U dit rustig kunt bekijken. In ons assortiment zit: Traprenovatie, laminaat, lamelparket, Multiplank, Massief en Tapis. 

Legservice

Indien u al een houten vloer heeft gekocht kunt U deze natuurlijk ook zelf leggen. Vaak ziet dit er eenvoudiger uit dan dat het is. Het leggen van een vloer vergt kennis en vakmanschap en is niet iets wat "even" gedaan kan worden. Er zijn namelijk diverse methodes om de vloer te leggen; dit kan zwevend, vast verlijmd op de cementdekvloer, op vloerverwarming etc. etc. Wij verzorgen de complete montage van de vloer en zullen alles goed en duidelijk met U bespreken. Informeer naar onze tarieven en mogelijkheden.